Τρόπος αποστολής – Έξοδα μεταφοράς

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 Στο aqualog.gr συνεργαζόμαστε με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier για την αποστολή των παραγγελιών σας. Αν δεν επιθυμείτε η αποστολή να γίνει με ΕΛΤΑ Courier, τότε μπορεί να γίνει με εταιρία ταχυμεταφορών της επιλογής σας, αρκεί να το δηλώσετε κατά την παραγγελία.

Χρόνος Εκτέλεσης Παραγγελίας

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται στο aqualog.gr από Δευτέρα έως Παρασκευή μέχρι τις 12.00, εκτελούνται και παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφορών την ίδια ημέρα.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται στο aqualog.gr από Δευτέρα έως Παρασκευή μετά τις 12.00, εκτελούνται και παραδίδονται για αποστολή στην εταιρία ταχυμεταφορών την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται στο aqualog.gr  την Παρασκευή μετά τις 12:00 και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, εκτελούνται και παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφορών τη Δευτέρα (εφόσον είναι εργάσιμη ημέρα).

Οι  παραγγελίες που καταχωρούνται τις αργίες, εκτελούνται και παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφορών την πρώτη εργάσιμη ημέρα που ακολουθεί.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους αποστολής. Επομένως αν για τους ανωτέρω λόγους αδυνατούμε να εκτελέσουμε τις παραγγελίες εντός του προκαθορισμένου χρόνου, θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε υπό αυτές τις συνθήκες  την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, όταν αυτό είναι εφικτό.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για καθυστερήσεις που οφείλονται στον μεταφορέα.
Τα προϊόντα ταξιδεύουν με αποκλειστική ευθύνη του αγοραστή. Σε περίπτωση ζημιάς κατά την μεταφορά ουδεμία ευθύνη φέρει το aqualog.gr.


ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Για να ενημερωθείτε για τα έξοδα μεταφοράς της παραγγελίας σας από την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier  πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.elta-courier.gr/timokatalogos_porta_porta


Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως η εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier υπολογίζει και το ογκομετρικό βάρος. Στην περίπτωση που το ογκομετρικό βάρος ενός αντικειμένου είναι μεγαλύτερο του πραγματικού βάρους, τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος.
[Ογκομετρικό βάροςkg = (μήκοςcm *πλάτοςcm*ύψοςcm) / 5000]


Τα έξοδα μεταφοράς τα χρεώνεται αποκλειστικά ο αγοραστής. Εξαίρεση αποτελεί μόνο η περίπτωση που θα πραγματοποιηθεί επιστροφή προϊόντος από δική μας υπαιτιότητα ή λάθος στην εκτέλεση της παραγγελίας.