Τρόπος πληρωμής

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για να γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να έχει προηγηθεί η εξόφληση της με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  1) Πληρωμή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα  μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών της Πειραιώς. Οι κάρτες που υποστηρίζονται είναι:                                                                                                    

Visa χρεωστικές / πιστωτικές όλων των τραπεζών

Mastercard χρεωστικές / πιστωτικές όλων των τραπεζών

Maestro χρεωστικές

Οι συναλλαγές μέσω της Πειραιώς διαθέτουν κρυπτογράφηση SSL, για τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια των συναλλαγών σας. Όλα τα στοιχεία σας παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά και δεν παραχωρούνται σε καμία περίπτωση σε οποιονδήποτε τρίτο.
Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την Τράπεζα Πειραιώς εμποδίζουν σε μη εξουσιοδοτημένους τρίτους, την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα.

  2) Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 Πειραιώς IBAN: GR71 0172 0410 0050 4109 9408 312

 Δικαιούχος: aqualog & Σια Ε.Ε

Στην αιτιολογία της κατάθεσης, να αναγράφετε το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας. Για την ταχύτερη αποστολή της προωθήστε μας το αποδεικτικό της κατάθεσης στο email:  info@aqualog.gr

Αφού επιβεβαιώσουμε την κατάθεση του ποσού, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας σύμφωνα με τους τρόπους αποστολής του aqualog.gr

Όταν η εξόφληση γίνεται από άλλη τράπεζα, τα έξοδα μεταφοράς από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν τον πελάτη. Στην περίπτωση αυτή ενδέχεται να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση στην αποστολή της παραγγελίας σας, μέχρι να εμφανιστεί η κατάθεσή σας στον λογαριασμό μας.